Glynt - hårfarve 

GLYNT SHADOWS+ - Permanente hårfarver
Disse udmærker sig ved at give strålende farveresultater, samtidig med at håret skånes maksimalt. GLYNT SHADOWS imponerer med sine kraftfulde nuancer. De gør det muligt at opnå markante reflekser, og efter ønske kan håret lysnes op til 5 toner, med de klareste lyse blondetoner som resultat.

GLYNT SHADOWS SOFT - Intensivtoninger
Den skånsomme produktsammensætning sikrer langvarig glans og holdbarhed. GLYNT SHADOWS intensivtoninger egner sig til nuanceringer, mørke toner og tone-i-tone-farvninger.

GLYNT - Lysning
„Blondes have more fun“ brølede Rod Steward engang ind i mikrofonen. Blond hår er altid blevet betragtet som særlig attraktivt og tiltrækkende. Men ofte er renhedens og uskyldens symbolfarve faktisk ikke skabt af naturen, men ved kunstig lysning. At opnå de perfekte blonde nuancer er en kongedisciplin for hårfarvningseksperter. MAGNUM Blond og PLATINUM Blond er to førsteklasses blonderingsmidler, som giver magiske blonde toner.

Glynt shadows hårfarve er disse farver vi bruger og anvender i salonen, med disse farver kan vi opnå fantastiske farve resultater.
Giver optimal glans og pleje. 
________________________Ingredien - styling 

Svanemærket hårprodukt serie fås MED og UDEN parfume. 

Ingredien - et stærkt dansk band.
At hårprodukterne fra Ingredien, ydermere er både dansk udviklet, dansk produceret og dansk kontrolleret, gør absolut ikke Ingredien bandet svagere. Vi er stolte over, her i Hårstrå, at være blandt de udvalgte, der har fået lov, at føre Ingredien produkterne.

Ingredien og svanemærket.
En god nyhed her er bla. SVANEMÆRKET, som også er din sikkerhed og garanti for tryghed, kvalitet, sundhed, og ikke mindst mulig belastning for miljøet. Ingredien hårprodukter og shampoo er uden parabener, allergifremkalende farvestoffer og konserveringsmidler, mineralske olier, silikone paraffin vaseline eller lignende kemiske ingredienser, men stadigvæk funktionelt helt på højde med andre moderne hårprodukter, som har en mere traditionel sammensætning af ingredienser. Det gør Ingredien til absolut bedste valg hvis du ønsker miljø- og allergivenlige hårprodukter.

Ingredien farvesystem.
Ingredien hårprodukterne er inddelt i et farvesystem, der hver især har en betydning.
Produkter med den gule farve er stylingsprodukter med et svagt hold.
Produkter med den orange farve er stylingsprodukter med medium hold.
Produkter med den røde farve er stylingsprodukter med stærkt kraftigt hold.
Produkter med den lilla farve er proteingivende produkter.
Produkter med den blå farve er fugtgivende produkter.
Produkter med sandfarven er kraftigt fugtgivende/blødgørende produkter. 
________________________EVO - styling


EVO er en innovativ, professionel, hår og skønheds produkt producent, med individualitet og integritet; en producent, der taler sandt. EVO kommer fra Australien. 

Indeni evo flasken, der er sprængfyldt med personlighed, finder du et luksusprodukt, der er sulfat, parabene, dea, tea, og propylene glycol fri. Produkter, der giver professionelle resultater, og beskytter miljøet. uden at gå på kompromis med produktets ydeevne, bruger evo naturlige ingredienser, og bestræber sig på, at anvende ingredienser, der er veganske og glutenfrie.

Du vil ikke finde unødvendige, over-markedsførte ingredienser; ingen imaginær teknologi, ingen myter, ingen gimmicks. alle ingredienser i EVO’s formuleringer er aktive; intet er tilsat blot for at gøre gavn på etiketten.
Du vil opleve der på etiketten står små historier/vittigheder der bringer smilet frem i dig. 

EVO serien sælges eksklusivt gennem de bedste saloner, og findes hvor de dygtigste frisører holder til.
________________________American crew - styling

Maskuline hårprodukter og hårpleje til den moderne mand.
Som det førende mærke inden for skønhedspleje til mænd, lægger American Crew stor vægt på at guide alverdens mænd, give dem nye oplevelser og vise dem hvordan styling integreres i hverdagen.
American Crew er specielt udviklet til at opfylde enhver mands behov for hår- og kropspleje og kan tilbyde alt fra shampoo mod hårtab til forfriskende bodywash.

Endvidere har American Crew en hårvoks til ethvert formål, hvilket højst sandsynligt også er grunden til at det er et af de bedst sælgende stylingprodukter på markedet. Hvad enten du vil have et råt, et blødt eller bare et afslappet look, så har American Crew en voks der kan hjælp dig. 

American Crew Fiber, der er den mest populære voks fra dette brand, har vundet flere internationale priser for bedste stylingprodukt, og er en af de mest solgte hårvokse i verden.

American Crew er perfekt til den kvalitetsbevidste mand, der tør stille krav til hvad han vil have.